Zet je in, leef je uit 2000 - 2001

Aalmoezenier Amand Durieu
Groepsleiding Katrien Vanmoldergem, Hinda Kaddashi en Wouter Vanderstraeten
Groepskamp Hofstade (bij Mechelen)

Op Herfstontmoeting werd iedereen verrast door het beresterke themalied van dat jaar, en begon iedereen spontaan mee te zingen en dansen. In Moerkensheide werd ook een heus districtsweekend voor leiding gehouden met de klinkende naam Oram Doram Doridam.

Den daguitstap ging naar Bobbejaanland en het leidersweekend naar Oostende alwaar we ons echte zeevissers waanden maar van een zeer kale reis terugkwamen. De “Sportfishing Anna” blijft in ieders geheugen gegrift. Nadia haar beste vriendjes voor dit weekend bleken een zekere Windows en een zekere Mac Intosh te zijn.

Het 45-jarig bestaan werd gevierd met een eucharistieviering en een gezellig marktje op het eigen terrein en een oudscoutsweekend in de Pinte, zeker voor herhaling vatbaar. Er werd een mega-districtsdag georganiseerd op de markt van Oudenaarde, die voor één keer helemaal de onze was. De jongverkenners kwamen zelfs in de krant.

Het groepskamp, waar iedereen al een aantal jaar naar uitkeek werd een groot succes, het oudercomité zorgde de laatste dag voor een waar eetfestijn. De OKD draaide rond het thema “Olympische reis rond de wereld” en John Wooley & The Cambridge hooligans kwamen optreden