Uw adel dient 1957 - 1958

Aalmoezenier Jef Fobert
Groepsleiding Roland Ghijs
Welpen Huise
Jongverkenners Everbeek

Achteréénvolgens werd het lokaal verplaatst naar de poort van het café bij Rober De Waele aan het station, en naar de bolbaan achter café Torreke te Walle op de hoek van de Paardemarktstraat en de Wallestraat (bij Rosalie, waar nu Guido Benoot woont). De groep nam deel aan een groot feest van VVKS in Bosvoorde.

Het eerste echte welpenkamp, met Cecile (Akela) en Mariette De Clercq als leidsters, ging door in Huise. De baronessen verbaasden er iedereen door doodgemoedereerd al rokend op het kampvuur te verschijnen, de ene met pijp, de andere met sigaar. Omdat de schuur naast het welpenverblijf ook dienst deed als vleermuizenbroedkamer, en jonge vrouwen toen nog bijgelovig waren, liepen de leidsters er rond met handdoeken in het haar. Verder leverde dit kamp voor het eerst het grappige plaatje op van een horde welpen die zich 's morgens om 7 uur (!) op een rijtje stonden te wassen, elk in zijn klein plastieken "basseintje".

De jongverkenners gingen met twee patrouilles op kamp naar Everbeek met Roland en Etienne Ceusters als leiding en Jean-Pierre Van Der Meiren en Romain als foerier. Men kon gelukkig tenten van Oudenaarde gebruiken. Tijdens het verplicht doktersonderzoek brak Gomar zijn arm, zodat hij verstek moest laten gaan. Op het eerste nachtspel werd Marnic vol gesmeerd met mercurochroom. De jongverkenners liepen er in.