Plaats om te spelen spelen spelen 1994 - 1995

Aalmoezenier Amand Durieu
Groepsleiding Pierre De Brouwer en Karel Debusscher; vanaf mei: Wim Goemaes en Guido Ronsse
Kapoenen Blankenberge
Welpen Bocholt
Jongverkenners Courtil-Bovigny
Verkenners Riez (Provence)

De overgang ging door in Park Liedts. Vele scouts waren aanwezig op de begrafenis van Peter Stroet, lid van het oudercomité. De kapoentjes gingen op weekend naar Ronse, de jongverkenners naar Velaines en Gontrode en de verkenners op vlottenweekend op de Semois. De daguitstap ging naar Planckendael, en in de jeugdraadcup voetbal werd een tweede plaats behaald. De tweede ouderavond had de drugproblematiek als onderwerp.

De dropping voor de ouders op 21 januari was een reuzensucces met meer dan 60 deelnemers. Op 6 augustus was de groep massaal aanwezig op de begrafenis van ex-leider Koen Grambergen.

De kapoenen gingen op weekend naar Ronse, maar er bleek dubbel geboekt te zijn. De jongverkenners volgden op kamp het riviertje langs hun terrein tot aan de bron, en sjorden een massage-modderbad-sauna-douche-complex.

De verkenners geraakten op tweedaagse in de Provence niet verder op de steile wand langs een stuwmeer, zodat er een paar zwemmend de oever moesten volgen om de leiding te verwittigen. De plaatselijke cafébaas speelde mee door met snorkel en zwemvliezen in de fontein te duiken. De OKD had als thema Grieken en Romeinen