Ontbijtactie + Ontbijtbar Scouts Ename

Op zondag 1 december 2019 houdt Scouts Ename een ontbijtactie om de wekelijkse scoutswerking te ondersteunen. Wij bieden een gevarieerd ontbijtpakket aan. 1 pakket omvat 2 ontbijtkoeken, een pistolet, ontbijtgranen, klein potje choco, klein potje confituur, stukje boter, een appel, fruitsapje, chocomelkje, zakje thee, een stuk chocolade en een potje yoghurt. U kan ook een flesje cava (Flama d'Or 37,5 cl) bij je ontbijt bestellen, een flesje cava kost €10.

U kan ervoor kiezen om het ontbijtpakket zelf af te halen op 1/12/19 op het scoutsterrein in de Sint-Salvatorstraat in Ename van 7u tot 10u (in de Shelter). Of u kan kiezen om de pakketen thuis te laten leveren (+1€) wij leveren in alle deelgemeenten van Oudenaarde. Indien u niet opendoet bij levering, zullen wij het ontbijtpakket aan de voordeur plaatsen.

Een ontbijtpakket bestellen kan op 2 manieren:
- Ofwel vult u onderstaand inschrijvingsstrookje in en brengt u dit samen met het gepaste bedrag, bij Simon Reyntjens (Elfdagwandkouter 40, 9700 Ename)
- Ofwel vult u het online inschrijvingsformulier in en schrijft u het bedrag over op rekeningnummer BE33 7360 5059 3446 op naam van Mathilde Bruynooghe. U ontvangt (na max 4 dagen) een bevestigingsmail als wij de inschrijving goed ontvangen hebben. De bestelling is pas geldig na betaling.
Online inschrijvingsformulier: https://forms.gle/BfgBFPLLezaPESpK6

Ontbijtpakketten kunnen besteld worden tot en met zondag 24/11. Voor meer informatie of in geval van onduidelijkheden kan u ons steeds bereiken op 0472/67 93 75 (Arno Carton) of via scoutsename.ontbijtactie@gmail.com.

Hartelijk dank voor uw steun! Wij wensen u alvast een smakelijk ontbijt!
De leiding en leden van Scouts Ename
---------------------------------------------------------------
Naam en voornaam:
GSM/TEL:
(Leverings)adres:
Deelgemeente:
- Ontbijtpakket: ..... stuks x €10 = € .....
- Kleine fles Cava (37,5cl) ..... stuks x €10 = € .....
- Thuislevering: ja/nee = € 1

TOTAAL:
Indien thuislevering: 7u-8u / 8u-9u / 9u-10u
Opmerkingen: