Leidersweekend

Afgelopen weekend was het tot grote spijt van de leden geen activiteit in Ename. De leiding daarentegen had wel een activiteit, namelijk Leidersweekend.

Op dit weekend versterkten alle leiders opnieuw hun band met elkaar en werden de belangrijkste zaken in een groepsraad overlegd. De bestemming was tot op aankomst voor de leiders zelf onbekend maar de sfeer zat er direct in omdat we met velen aanwezig waren en de trein op stelten zetten. Eenmaal aangekomen in Turnhout nestelde de leiding zich samen in een gezellig cafétje en later trokken ze naar hun verblijfplaats. 

Zaterdag werden ze wakker met een heerlijk ontbijtje van de meegekomen fourage: Pauline Janssens; Céline Janssens, Katrien Goeminne, Katrijn Opsomer en Indra Lateur. Daarna volgde de groepsraad waar de belangrijkste dingen zoals de OKD en de Nieuwbouw verder besproken werden. We delen alvast mee dat iedereen welkom is op opnieuw een spetterende OKD die plaatsvindt op 14/09 - 15/09 - 16/09. 

Geen leidersweekend zonder namiddag activiteit natuurlijk! We trokken doorheen Turnhout om de Regionale sfeer op te snuiven en dat in combinatie met de "Troef" van de streek: Kaartspelen. We gingen ondermeer naar "De Penge", het oudste café van Turnhout om er gezellig samen te kaarten in een authentieke sfeer. Eenmaal terug in de verblijfplaats had de groepsleiding nog een quiz voor na het avondeten voorzien met leuke quizvragen en hilarische doe-activiteiten. Helaas komt er ook aan dit leuke verhaaltje een eind want zondag voormiddag stonden we allemaal te vegen en te dweilen om uiteindelijk met de bus naar antwerpen te rijden en daar met de trein huiswaarts te keren.

Hierbij danken we nogmaals de groepsleiding en de fourage, en staan we weer stuk voor stuk paraat voor de komende weken er weer "vollenbak" tegen aan te gaan!

Be Prepared!