Nieuws

Op zondag 1 december 2019 houdt Scouts Ename een ontbijtactie om de wekelijkse scoutswerking te ondersteunen. Wij bieden een gevarieerd ontbijtpakket aan.

Juli = op kamp gaan!
En dat doen we ook massaal. Maar wat is leuker dan op kamp een briefje krijgen van het thuisfront? Hieronder vinden jullie alle adressen van de kampplaatsen.

Hoera! Na een jaar van grote werken kunnen we beginnen denken aan het in gebruik nemen van de nieuwe lokalen. Daarom plannen we een feestelijke opening van de nieuwbouw op zaterdag 11 mei 2019. Iedereen is van harte welkom!

6 april 2019: Croque-avond tvv kamp verkenners

20 april 2019: Carwash tvv kamp jvk

27 april 2019: daguitstap

4 mei 2019: Kerselare (20u)

11 mei 2019: Megafestatie + opening nieuwbouw + foodfestival

De laatste weken gingen de werken aan het nieuwe lokaal met rasse schreden vooruit!

Een gedetailleerde vooruitgang is hier te vinden: https://scouts-ename-bouwt.webnode.be/

Het is weer bijna zover! De OPEN KAMP DAGEN 2018!
Dit jaar van 14 september tot en met 16 september.

Beste ouders,

De leiding is samengesteld, we kunnen het nieuwe scoutsjaar dus bijna beginnen.

13-14-15 april 2018

JIN MOL WEEKEND

De jongverkenners hebben er dit jaar weer een geweldige editie van de carwash opzitten!
​Doordat de zon mooi aanwezig was op zaterdag 14 april zijn er enorm veel klanten komen opdagen.

Zaterdag 14 april zijn de verkenners op tocht gegaan naar de leemputten in Volkegem.
Ze vroegen er al een heel jaar naar en de leiding vond dat ze dat wel eens verdienden.